Caravan S

 

 

De kleinste

 

Deze variant heeft in tegenstelling tot de grotere modellen maar één binnenruimte. Dit model is bedoeld om 'schone' sportattributen (zonder vuil of brandstoflucht) mee te nemen. De bank, tafel en bed zijn inklapbaar, waardoor er een riante laadruimte ontstaat. Bij alleen het wegklappen van banken en tafel kunnen de spullen veilig binnen onder het bed blijven staan tijdens de nacht. Voorin de caravan is het keukentje, wat is voorzien van een tweepits gasfornuis, gootsteen met stromend koud water, en een ingebouwde koelkast die zowel op elektriciteit (12 V/220 V), als op gas werkt.

 

De ruimte om spullen mee te nemen is ruim en biedt plaats aan bijv. twee of drie (lig)fietsen.

 

De caravan is compact, licht en daardoor praktisch achter elke auto te gebruiken. Het laadvermogen is, afhankelijk van de uitvoering, dik 150kg.

 

Deze caravan wordt gebouwd op een onderstel met één as. De opbouw bestaat uit een stalen frame bekleed met aluminium en is aan de binnenkant afgewerkt met isolatiemateriaal en panelen. Deze constructie is solide, kan tegen een stootje en is robuust. De caravan is tevens veilig bij blikseminslag.

 

Groots!