Kamperen

 

 

Waarom kiezen voor een Robuust-caravan?

 

Vakantie, sportactiviteiten en verblijf.

 

Bij het algemener worden van de caravan in de jaren vijftig van de vorige eeuw werd gedacht aan een mobiele, luxe verblijfplaats voor vakantie: rust en ontspanning. Tegenwoordig willen veel mensen vakantie combineren met reizen en actieve bezigheden zoals tochten maken per fiets, scooter of motor, of watersporten beoefenen.

 

Ook buiten de vakantie kunnen er meerdere gelegenheden zijn zoals sportactiviteiten, al dan niet in wedstrijdverband, die gecombineerd moeten worden met overnachting en verblijf. Een Robuust-caravan geeft u de zekerheid dat u niet voor verrassingen komt te staan. Zowel de overnachting en het klaarmaken van maaltijden kunt u zelf regelen, evenals het transport van de sportattributen zoals fietsen, motoren, scooters, karts en rubberboot met buitenboordmotor.

 

Met een Robuust-caravan beschikt u tegelijkertijd over de combinatie van de verblijfsmogelijkheden van een caravan en de transportmogelijkheden van een gesloten aanhanger. Deze caravantrailer kunt u zo achter uw eigen auto hangen. Dit maakt deze caravantrailer gebruiksvriendelijker en goedkoper dan de combinatie van bestelbus met caravan, of camper met aanhanger.

 

Een model voor u?

 

Bekijk de verschillende modellen en bepaal uw voorkeur. Aanpassingen op de bestaande modellen kunnen in onderling overleg naar uw wens worden aangebracht. Alle andere wensen zijn bespreekbaar.